24/7 incident noodnummer:
+31 (0) 800 0699

Managed Defence

Uw bedrijfsrisico's onder controle

Onze MDR-dienst combineert volwassen beveiligingsproducten en menselijke expertise om aanvalsactiviteit in real-time te detecteren en tijdig te stoppen. Ons team van experts gebruikt geavanceerde analyses om afwijkend gedrag te herkennen en blijft up-to-date met de nieuwste trends in cybersecurity.

Managed Detectie en Response
Lees ons verhaal
De Managed Detectie en Response (MDR) dienst van Nerium is gericht op het proactief opsporen, analyseren en reageren op dreigingen in de digitale omgeving van uw organisatie. Nerium is in staat snel verdachte activiteiten te detecteren en te mitigeren door middel van onze werkwijze, setup en expertise. Dit helpt uw organisaties om de schade van een incident te minimaliseren en de beveiliging van uw omgeving te verbeteren.
Lees ons verhaal
De essentie van onze dienstverlening.
MDR Dienst op maat
Continue ontwikkeling
Transparante dienstverlening
Detectie & Mitigatie
Eerlijk eigenaarschap

De MDR-dienst is afgesteld op de kwetsbaarheden van uw organisatie, de meest recente aanvalstechnieken en het dreigingslandschap waarin uw organisatie zich bevindt.

Geïnteresseerd en wil je meer weten?
Lees meer
Hoe pakken wij dit aan?
Nerium levert een op maat gemaakte oplossing waarmee wij de impact van een digitale aanval voor u minimaliseren. De oplossing wordt afgestemd op de kwetsbaarheden en dreigingslandschap van uw organisatie. Om dit in te richten hanteert Nerium de volgende zes stappen.
Hygiëne Check

Na de initiële inventarisatie van uw digitale omgeving vindt een hygiëne check plaats. In deze check inventariseert Nerium uw digitale kwetsbaarheden en misconfiguraties. De resultaten van deze check worden gebruikt om de hygiëne van uw digitale omgeving te verbeteren en om de MDR-dienst in te regelen.

Implementatie

Na de hygiëne check wordt een plan opgesteld hoe wij samen met uw team de organisatie onboarden. Dit omvat technische maatregelen zoals het installeren van agents of het verzamelen van log-bronnen. Ook worden operationele afspraken gemaakt. Zoals wanneer wij mogen ingrijpen bij een incident. En wat de escalatie- en communicatielijnen zijn.

Threat modeling & use-cases

Nadat de implementatiefase is voltooid, zal Nerium samenwerken met uw team om een threat modeling-oefening uit te voeren. Tijdens deze oefening zullen we de risico's identificeren die specifiek gerelateerd zijn aan uw organisatie. Vervolgens zullen we op maat gemaakte use-cases creëren om deze risico's te monitoren.

Testen

Het testen van de technische en operationele implementatie is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw organisatie ook echt beschermd is. Dit is geen eenmalig proces maar zal Nerium gedurende de hele contractperiode blijven doen.

Productie & Rapportage

Na de implementatie fase zal Nerium 24 uur per dag, 7 dagen per week uw digitale omgeving monitoren en reageren op verdacht gedrag. Daarnaast zorgt Nerium voor transparantie van haar dienst door middel van live dashboards en maandelijkse rapportages.

Overstap service
Heeft u al een security provider die uw digitale omgeving bewaakt, maar bent u niet tevreden of overweegt u over te stappen naar een andere partij? Nerium biedt een overstapservice aan waarbij wij alles voor u regelen. We bieden de mogelijkheid om onze dienstverlening te testen, zodat u onze dienstverlening kunt ervaren en vervolgens een weloverwogen beslissing kunt nemen na de proeftijd. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.
Kom in contact

Meer weten?

Tom Sturme
Co-founder / Managed Defence
Tom Sturme