24/7 incident noodnummer:
+31 (0) 800 0699

Nerium monitort, detecteert en reageert op digitale aanvallen.

Managed Defence & Incident Response

Managed Defence
Onze Managed Detectie en Response dienst monitort en reageert 24/7 op digitale dreigingen in uw omgeving. We blijven continu met u communiceren om beter inzicht te krijgen in veranderingen en uw risico's te minimaliseren.
Incident Response
Onze Incident Responders hebben de kennis in huis om u te helpen in geval van nood.
Emergency Response

Nerium herstelt uw bedrijfsvoering snel en veilig na een aanval door bijvoorbeeld ransomware of een staat-gesponsorde groepering. Bij een incident staan onze ervaren incident responders 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar om te helpen.

Incident Response Retainer

Om garantie te hebben van een snelle responstijd biedt Nerium een retainer aan, dit geeft u zekerheid bij tijden van een incident. In deze retainer maken we vooraf duidelijk afspraken over snelheid van ondersteuning en tarieven tijdens een incident.

Compromise Assessment

"Zijn er actieve of inactieve aanvallers in onze digitale omgeving?" Deze vraag wordt voor u beantwoord middels een diepgaande analyse van systemen, logbronnen en netwerkverkeer.

Assessment
Nerium voert een hygiëne assessment uit van uw digitale omgeving om kwetsbaarheden en misconfiguraties bloot te leggen. Dit doen we tevens ook voorafgaand aan onze Managed Defence dienst. Dit helpt bij het identificeren van bekende en onbekende aanvalspaden en het geven van gericht advies om deze te verhelpen.